...

Gaziantep ilinin Oğuzeli ilçesinde bulunan Çaybaşı Şehit Mehmet Polat İlk ve Ortaokulu’nda bulunan 306 öğrenciye kırtasiye desteği sağlandı.

Fakültemizin Kimya Bölümü öncülüğünde, diğer bölümlerin değerli akademisyenlerinin ve öğrencilerinin işbirliği ile Gaziantep ilinin Oğuzeli ilçesinde bulunan Çaybaşı Şehit Mehmet Polat İlk ve Ortaokulu’nda bulunan 306 öğrenciye kırtasiye ve okulun bakımı için duvar boyası desteği sağlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Oğuzeli ilçe Milli Eğitim Müdürü ve  Çaybaşı Şehit Mehmet Polat İlk ve Ortaokulu müdürüne bizlere bu fırsatı sundukları için teşekkür ediyoruz.